Wonderful Indonesia

3 prachtige plekken om te zien in Yogyakarta

Indonesië heeft een rijke beschaving, waarvan een aantal rond prachtige monumenten draait met eeuwenoude overtuigingen, deze gebieden zijn zeker een reis waard terwijl je op tournee bent naar Indonesië.Terwijl uit de Jogjakarta zijn er drie van die prachtige monumenten niet te missen, en als je zo koppig als ik je ze allemaal op één dag te raken: van zonsopgang tot zonsondergang.

1.Sunrise bij de Borobudur tempel

Begin uw heilige dag in de vroege uurtjes van de ochtend met de zonsopgang boven de Borobudur-tempel.Het is ‘s werelds grootste boeddhistische tempel, met meer dan 500 boeddhabeelden verspreid over de site.

Bedevaart op zich, het leveren van een innerlijke rust en rust.Pas op de beklimming kan moeilijk zijn, maar er zijn verschillende terrassen om te verkennen langs de weg, die elk een ander standpunt geven.

Wonderful Indonesia

De gangen, panelen samen met de pure sculpturale functies op de stenen zijn de reflectie van de leerstellingen van boeddhisten en het Javaanse leven; de beestjes, dansers, muziek en lifestyle.

De beste plek om de zonsopgang te bekijken is vanaf het bovenste podium, waar de oranje kleuren piek door de stenen trappen.Er zal een groot deel van de toeristen zijn, dus het is moeilijk om de perfecte plek te vinden, maar doe het snel en blijf in de plaats omdat als je laat iemand je stoel in een andere seconde zal haken.

2.Middag in de Prambanan-tempel

Na het zien van het prachtige Sunrise-perspectief in de Borobudur-tempel, ga je slechts een paar kilometer ten noordoosten van Yogyakartanaareenander UNESCO-werelderfgoedlocatie, de Prambanan-tempel compound.Er wordt gezegd dat het de meest gracieuze hindoetempels in Indonesië zijn.De buitenste regio van de compound is een tapijt van weelderig groen, terwijl het interieur heeft hoge structuren (de hoogste is 47 meter) die afkomstig zijn van een vuil grond.

Het merendeel van de mensen zal waarschijnlijk worden samengedromd op het interieur van de grote werf als ze in staat zijn om verschillende van de structuren in te voeren, maar er zijn zeer minimale toeristen aan de buitenkant en het was een prachtig.

3.Zonsondergang bij Ratu Boko

Plaats die de aantrekkelijkheid van verschillende zonsondergangen over de hele wereld kan verslaan, Ratu Boko.De 16 hectare grote archeologische vindplaats in Yogyakarta heeft niet alleen de overblijfselen van tempels, maar ook een publieks zaal, zwembad, twee grotten en een hoofdingang waar ongelooflijke zonsondergangen gloeien.

De meest voorkomende overtuiging is dat de Ratu Boko tempel was een versterkte klooster bezet al in de 8e eeuw.Er wordt gezegd dat het gebouwd is door een boeddhistisch, maar de hindoe-en boeddhistische symbolen in de Ratu Boko-serie die de twee religies harmonieus samenleefden.Voor zonsondergang, nam een plaats op het zachte gras met tientallen anderen.Deze natuurlijke display kan de laatste van een zeer gedenkwaardig moment.