Wonderful Indonesia

Avontuur eindigt nooit in Timang Beach Gunungkidul Yogyakarta

Mocht je naarYogyakartakomen, hoeweldeze stad bekend staat om de culturele reis, moet je avontuurlijke actie proberen die deze stad heeft, de gondel Timang.Timang is een prachtig strand gelegen in Gunungkidul Yogyakarta, ongeveer 70 km ten oosten van het centrum van Yogyakarta.Met de auto rijdt u in twee uur naar Timang.Je moet er komen met een privévoertuig of motor.

Death Gondola ‘.Waarom kan het zo zijn? Gondelvaart is het meest voorkomende ding is het mogelijk om te zien in bergachtige bereik.Hedendaagse gondel kan goed uitzien en gemakkelijk te bedienen met behulp van elektriciteit.Echter, in Timang Beach, de gondel die we bedoelen is dat de traditionele, volledig gemaakt van hout en touwen.Het wordt bediend met behulp van slimme katrol systeem.Wat is dan het specifieke gebruik van deze gondel?

Wonderful Indonesia

Het verbindt het vasteland met het kleinere rotsachtige rif 20 meter offshore.De Watu Panjang (het eiland in het midden van de Oceaan) is een huis van tienduizenden kreeften.Tegenwoordig is de gondel omgetoverd tot een spannende ontmoeting die veel toeristen willen proberen, omdat het veel mensen aantrekt sinds de allereerste keer dat Timang Beach werd gestart voor het grote publiek.De toerist geniet ook van to’dive in ‘ het verhaal van de kreeft vissersleven dat gehecht aan deze gondel.

Maar als je niet enthousiast bent over de gondel, hebben de lokale bevolking een andere brug samengesteld om over te steken naar exact hetzelfde eiland.Voor diegenen die het vasteland met gondel willen oversteken, moet je je geen zorgen maken over de veiligheid.De vissers die de gondel bestuurde zijn professioneel en de gondel zelf is veilig voor iedereen die het wil testen.Maar houd in gedachten, deze gondel past alleen voor één mensen met een maximumgewicht van 130 kg.

Andere attractie dan de dood Timang Beach Gondola is uw verrukkelijke culinaire van kreeft origineel uit dit veld.De verse kreeft wordt gekookt met het geheime recept van de kust van Gunungkidul.De kreeft die wordt gekookt is dat de vangsten van kreeft vissers.Vergeet dus niet om deze te proeven.

Als je nog steeds gelooft dat deze gondel timing niet genoeg is, zijn er nog andere toeristische objecten in de buurt van het Timang-strand.Zoals het strand van Nglambor, waar u snorkelen en de onderwater schoonheid van Jogja verkennen.Of, Jogan Beach, waar u het charmante panorama van zonsondergang aan de kust en een kleine waterval aan de kust vinden.

Naast het, misschien zul je weer gaan voor een ander avontuur zoals rotsklimmen op Siung strand of proberen ook om te kamperen in de kust van dit strand.Terwijl Jomblang Cave beschikbaar is voor u die liever een reis diep onder de aarde schiet.