Wonderful Indonesia

Glagah Beach in KulonProgo Regency, Yogyakarta

Als het gaat over KulonProgo Tourism, kan de meerderheid van de mensen denken aan het beroemdste strand, namelijk Glagah Indah.Het is gevonden in de regio Zuid van de regio, en het is uitgegroeid tot de belangrijkste attractie voor toeristen.Om precies te zijn, de locatie is in Glagah Village ook behoort het tot Temon sub-district.Daarom, wat maakt het zo speciaal? In tegenstelling tot gewone stranden die alleen een prachtig panorama bieden, komt deze met complete functies.Bezoekers kunnen ook vrijwel alles op de site doen, zoals vissen, uitzicht op het zonlicht, ontspanning, fotografie en een bezoek aan de nabijgelegen fruittuin.

De nuance

Grote golven met hun stimulerende splash.Het uitzonderlijke is dat vakantiegangers een groep tetrapod kunnen vinden verspreid over de kustlijn.De plaats ligt direct aan de lagune, dus toeristen moeten het ook bezoeken.De lokale overheid plaatst die items op de kustlijn om de enorme golven uit elkaar te breken.Het doel is om erosie te verminderen en het niveau van de bedreigingen van de golven te verlagen.Een ander merkbaar kenmerk is de aanwezigheid van een dok op waar toeristen kunnen genieten van sightseeing, fotografie en vissen.

Wonderful Indonesia

Onderzoek naar Glagah Beach

Glagah Indah Beach biedt complete attracties voor mensen, dus het herbergt allerlei leuke activiteiten, met name watersporten.In dit geval, de beste plek om uit te voeren die in de lagune.De plaats is niet erg ver van de primaire kust.En natuurlijk beschikt het over kleine golven zodat iedereen veilig van water kan genieten, zelfs voor kinderen.

De volgende allure in Glagah Beach is dat het bestaan van een lange pier met tonnen tetrapod gelegen in de buurt van het.Zoals eerder gezegd, de tetrapod fungeert sinds de barrière en behoudt grote golven van het land.In het centrum van de regio, kunnen toeristen zelfs een pad vinden waar ze kunnen genieten van strand wandelen en ontspanning.Eenmaal aangekomen bij het dok, vakantiegangers kunnen de winderige wind direct voelen.Als ze een hengel dragen, moeten ze meteen gaan vissen! De warme en rustgevende nuance begeleidt hen de hele dag, zeker.

Het aanstaande aantrekkelijke kenmerk van Glagah Beach is dat het historische object Stupa Glagah wordt genoemd.Voor meer informatie in verband met het verhaal, toeristen kunnen de dorpsbewoners of hun excursiegids vragen.Wat is er meer? Een andere interessante allure in Glagah Beach is dat de nabijgelegen monster fruittuin genaamd Kusumo Wanadri.Toeristen kunnen ofwel kopen of kijken naar de landbouw procedure op de site!

Hoe er te komen

Om Glagah Indah Beach te kunnen bereiken, moeten toeristen eerst naar Temon sub-district bij Kulon Progo Regency gaan.Vervolgens kunnen ze rechtstreeks naar het dorp Glagah gaan waar het strand zich bevindt.Als ze van Adi Sucipto International Airport komen, kan de reis ongeveer 1 uur en zeven minuten duren omdat de ruimte 54,7 km is.In termen van de snellere excursie, is het beter om Daendels Pantai Selatan Street te nemen.