Reizen Kan Stressvol Zijn-het Hoeft Niet

Reizen heeft zo veel mogelijkheden wat je gebruiken, doen en hoe je het soort ervaring creƫren dat je wilt. Het is zeldzaam om iemand te vinden die dezelfde reis plannen heeft, net als u, dus waarom niet profiteren van dat en maak je eigen reisplan? Dit artikel kan u helpen.

Als u van plan bent om uw creditcards te gebruiken voor een vakantie of op reis, zorg er dan voor dat u de bedrijven waarschuwt dat u buiten uw woonplaats reist en hen uw locatie geeft. Als u dit niet doet, kan uw kaart worden geweigerd, omdat het bedrijf misschien denkt dat uw kaart is gestolen.

In de meeste delen van de wereld, het wordt beschouwd als goede etiquette om iemand te vragen om toestemming bij het nemen van hun foto. Veel mensen zullen zeer beledigd worden als je hun foto neemt zonder te vragen, en dit kan zelfs leiden tot geweld. Het is beter om gewoon hun toestemming eerst te krijgen dan risico overtreding.

Sloot de Fanny Pack. Niet alleen ziet u het deel van een toerist, een Fanny Pack is vaak gemakkelijk Pickings voor een dief. Als je hunkert naar het gemak van de Fanny Pack, overweeg dan om in plaats daarvan een meerzak reisvest te krijgen. Deze dragen net zo veel, maar houden de items dicht bij je lichaam waar ze veiliger zijn.

Als u uw auto naar de luchthaven neemt en deze daar verlaat, noteer dan altijd waar u het heeft geparkeerd. Schrijf het op een stuk papier of zet het op je telefoon. Hoogstwaarschijnlijk wanneer u terugkeert van uw reis, zal uw geheugen niet genoeg zijn om het te vinden.

Om u te helpen uw bagage lichter te maken, gebruikt u cosmetica en toiletartikelen tijdens het verpakken. Als u geen volledige fles shampoo nodig heeft, is er geen reden om het over het hele land te vervoeren. De meeste drogisterijen hebben een reis sectie waar u reis-grootte shampoo, conditioner, deodorant, tandpasta en meer kopen.

Zelfs als u geen digitale muziekspeler hebt, brengt u een koptelefoon mee op uw vlucht. Veel luchtvaartmaatschappijen hebben in-Flight entertainmentsystemen die gratis te gebruiken zijn, maar vereisen een koptelefoon. In plaats van het betalen van $5 voor de Crummy Airline koptelefoon, neem je eigen en geniet van uw vlucht in comfort en stijl.

Soms is de netheid van het beddengoed in uw hotelkamer twijfelachtig. In plaats van het te riskeren, gebruik je je t-shirt als kussensloop. Na een lange dag van zakelijke bijeenkomsten of sightseeing, draai je je overhemd naar buiten en gebruik het in de kussensloop van het hotel. Je je overhemd later wassen en het is oneindig veel aantrekkelijker dan je gezicht op verdacht linnen te zetten.

Als het gaat om het uitwisselen van uw valuta, het is allemaal over locatie. Wees geen last minute valuta wisselaar die door de luchthaven loopt om te proberen uw buitenlands geld te krijgen. Luchthavens kunnen een zeer dure bron van Valutawissel zijn, en de tarieven zijn mogelijk niet in uw voordeel. Ruilen moet een van de eerste dingen zijn die je doet in je planning, want het beveiligt ook het geld dat je van plan bent voor buitenlandse uitgaven.

Laat uw Frequent Flyer Miles niet liggen. Het is moeilijk om te weten of die mijlen in de toekomst iets waard zullen zijn, vooral omdat veel frequent flyer-Programma’s mijlen aflopen als ze niet in achttien maanden zijn gebruikt. Als u ze niet wilt gebruiken op vluchten, bieden de meeste Programma’s ook tijdschriften abonnementen en productkortingen.

Maakt u uw eigen persoonlijke reisplan niet veel plezier? Zoals u in dit artikel hebt gezien, er zijn een heleboel manieren dit kan worden gedaan en geen twee plannen of zal dezelfde resultaten opleveren. Er zijn ook veel aanpasbare opties die kunnen werken met uw reis en budget.